Business

Urban Sports Business Games

Tijdens de Urban Sports Business Games nemen bedrijfsteams het tegen elkaar op in de Freerun Chase Tag cup. Chase tag is tikkertje voor volwassenen. Het is een vorm van Freerunnen op een parcours waarbij je binnen 20 seconden iemand tikt of 20 seconden uit handen moet blijven van je tegenstander. Tijdens de Chase tag business cup in Almere Centrum, op de officiële World Chase tag baan, nemen teams van 5 personen het tegen elkaar op om te strijden om de eerste Chase tag cup titel. Elk team speelt een aantal rondes om zoveel mogelijk punten te verdienen en zich daarmee te plaatsen voor de finale rondes.

Tijdens de businesscup zijn er ook nog 3 andere urban sporten om in de vorm van clinics uit te proberen onder begeleiding van professionele sporters. Dat zijn skimboarden, Freestyle football en Rope Skipping.

Skimboarden gebeurt op een 27 meter lange waterbaan op het Esplanade strand. Je gooit een plankje (skimboard) op een dun laagje water en springt erop om zo lang mogelijk te blijven staan. Je leert dit onder begeleiding van professionele skimboarders.

Altijd al een cool trucje willen leren met een football? Dan kan onder begeleiding van Freestyle footballer Mike van de Streek. Mike kan alle ins en outs geven van bekende trucs als ‘rondje om de wereld’, ‘de bal in de nek leggen’ en ‘de bal balanceren op de voet’ 

Rope skipping is de professionele naam voor touwtje springen. Wie springt het meeste rondjes in 30 secondes? Of altijd al eens met meerdere tegelijk in een touw willen springen. Dit kan onder begeleiding van professioneel Rope Skipper Tessa van der Mark en haar team Next Level. Tessa doet ook mee met Europese en Wereldkampioenschappen Rope Skipping.

Programma vrijdag 31 mei, Esplanade, Almere Centrum bij Strand22.

16:00 uur Openingsdemonstratie

16:15 – 18:00 uur Chase tag wedstrijden (inclusief parcours uitleg en parcoursverkenning) en urban sport clinics.

18:00 – 18:15 uur Finales en prijsuitreiking

Aan het programma kunnen maximaal 32 teams mee doen. Vol=Vol.

De Urban Business Games zijn bedoeld als sportieve vrijdag middag borrel, waarbij tevens in een informele sfeer het zakelijke Almeerse netwerk bij elkaar komt. De opbrengsten van de Business Games worden gebruikt om de publieksdagen van de Urban Sports Games mogelijk te maken. Op 1 en 2 juni kan de jeugd hun Urban talent komen ontdekken en/of verder te ontwikkelen. In samenwerking met lokale en nationale organisaties worden er gratis urban workshops aangeboden in de urban sports & culture onderdelen: BMX Freestyle Flatland, Skimboarden, 3×3 basketball, Freestyle Football, Panna Knock Out, Skate&step, Rope Skipping,Beachvolleybal, suppen, Freerunning, Graffiti, Dance Battles  en Urban Hockey.

Deelnamepakket

  • Chase tag wedstrijden in poule fasen met een team van 5 personen
  • Urban Sports clinics Skimboard, Rope Skipping en Freestyle Football op inloop
  • Vrijmibo urban DJ Party
  • Inclusief 2 drankjes naar keuze p.p. en bittergarnituur
  • Urban Sports Games dranghekhoes met eigen bedrijfslogo
  • Mogelijk maken van de Urban Sports Games publieksdagen

Deelname kosten zijn €695,- excl. btw per team. (Bij inschrijving voor 1 mei kost deelname €595,- per team)

Het is mogelijk om extra personen toe te voegen aan je team voor €75,- p.p. Deze personen spelen niet mee met Chase tag wedstrijden, maar kunnen wel gebruik maken van de clinics.

Heb je vragen over het programma dan kun je die mailen naar marco@urbansportsgames.nl    Wij melden ons met ons bedrijf aan met (vakje keuze 1 t/m 5) teams voor de Urban Sports Business Games. (De bijdrage is €995,- excl. btw per team van 5 personen)


    Wij willen naast het team (vakje 1 t/m 15) extra deelnemers meenemen a €75,- p.p. excl. btw.