FAQ

Is het evenement gratis toegankelijk?

Met de Urban Sports Games willen we iedereen kennis laten maken met urban sports & urban culture. Het evenement is daarom gratis toegankelijk en alle workshops zijn kosteloos uit te proberen.

Hoe kan ik me inschrijven voor een wedstrijd?

Tijdens de Urban Sports Games worden er in verschillende urban disciplines wedstrijden gehouden. Op de website staat elke sport omschreven met  daarbij de beschikbare onderdelen. Kijk dus per sport op de website of er ook een wedstrijd is en of/en hoe je je kan inschrijven.

Kan ik dichtbij parkeren?

Almere Centrum kent meerdere betaalde parkeergarages. De dichts bijzijnde parkeergarage bij de Esplanade is de Hospitaalgarage. Op de website onder ‘How to get there’ staat alle reisinformatie.

Is er EHBO op het evenement aanwezig?

Ja, er is EHBO aanwezig. Op de Esplanade is er een vaste EHBO post. Ook zijn er EHBO-ers die rondlopen over het terrein. 

Kan ik gratis meedoen met een wedstrijd?

Voor alle wedstrijden, met uitzondering van het 3×3 basketball, is deelname gratis. Deelname aan het evenement is op eigen risico. 

Kan ik als minderjarige meedoen aan het evenement?

Je kan als minderjarige meedoen met de activiteiten en wedstrijden. Wel moet het ‘toestemmingsformulier ouders’ worden ingevuld en ondertekend door je ouders als je jonger bent dan 18. En je ouders dienen aanwezig te zijn tijdens de activiteiten als je onder de 12 bent.

Kan ik (als vrijwilliger) werken tijdens de Urban Sports Games?

Wil je als vrijwilliger komen helpen tijdens de Urban Sports Games  stuur dan een mail naar info@urbansportsgames.nl. Dit wordt heel erg gewaardeerd.

Wil je werken tijdens de Urban Sports Games stuur dan je c.v. naar bovenstaande mailadres

Waar kan ik terecht voor vermiste spullen?

Op de Esplanade is de organisatietent. Daar kun je ook terecht voor vermiste en gevonden spullen.

Is de Urban Sport Games geschikt voor iedereen?

Wij proberen de activiteiten zo inclusief mogelijk aan te bieden, maar helaas lukt dat nog niet met alle urban sporten. Wil je graag deelname aan een specifiek onderdeel, maar moeten daar speciale maatregelen voor worden genomen? Laat het ons dan weten via info@urbansportsgames, zodat we kunnen kijken of we dat mogelijk kunnen maken.