Crossfit

Crossfit

Binnen CrossFit geloven we in een leven lang fit. Sport is voor iedereen. Als community van atleten, coaches en liefhebbers van functionele fitness is ons doel om jullie het weekend van 1 en 2 juni mee te nemen in deze opkomende wereld.

Functioneel, gevarieerd en vooral samen trainen, dit alles op een (relatieve) intensiteit samen met de coach afgestemd op jouw niveau. Een manier van trainen die als aanvulling op jouw dagelijks leven enorm veel impact zal hebben. Niet alleen fysiek, maar ook juist mentaal en sociaal! 

We hopen de sportgemeenschappen samen te brengen. Daarom organiseren we gezamenlijk een mooi evenement.

Tijdens het evenement zullen we je kennis laten maken met workouts en de community die de sport met zich meebrengt. Ben je al bekend met CrossFit? Dan nodigen we je uit om een (of allebei) van de dagen een Workout of the day (wodje) mee te pakken.

Naast de workouts zelf, willen we je leren hoe je kan touwklimmen en kan werken naar je eerste, of nog betere, pull ups. 

Sluit je aan bij ons op 1 en 2 juni op het Forum in Almere Centrum?

Het is  mogelijk om tijdens het weekend in te schrijven voor een van de lessen of alvast van te voren zodat je zeker bent van en plek. Dat kan HIER.

Crossfit

Crossfit World Of Weights

Crossfit Immacualte

Kordaat Crossfit 

Crossfit Buitenhout