HOW TO GET THERE

BEREIKBAARHEID

Dichterbij dan je denkt! Vanuit Naarden ben je in 18 minuten in Almere, vanuit Lelystad in 21 minuten en vanuit Amsterdam in 24 minuten. De parkeergarages in het centrum vind je direct onder het autovrije winkelgebied. Het NS-station Almere Centrum heeft snelle verbindingen met Amsterdam, Zaanstad, Weesp, Hilversum en Bussum en bevindt zich midden in het centrum. Het shoppen kan vanuit het station of de onderliggende parkeergarages meteen beginnen.

BETAALD PARKEREN ALMERE CENTRUM

Kom jij met de auto en wil je parkeren in het centrum? Alle parkeergarages in Almere Centrum zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en bevinden zich onder en naast het autovrije winkelgebied. In alle garages in het centrum van Almere tref je ook oplaadpunten voor elektrische auto’s. Van maandag t/m zaterdag van 07.00 – 24.00 uur en op zondag van 12.00 – 24.00 uur is het betaald parkeren in het centrum. Ook op alle feestdagen gelden deze parkeertijden. Bekijk hier de actuele parkeertarieven.en de verschillende parkeergarages. de Hospitaalgarage is het dichts bij de esplanade waar de Urban Sports Games zijn. 

 

IK KOM..

MET DE TREIN..

Station Almere Centrum bevindt zich in het Centrum van Almere.  Van daaruit is het 10 minuten lopen naar de Esplanade voor de Urban Sports Games!

Plan meteen je reis via de reisplanner van NS.

MET DE BUS..

Almere Centrum is goed bereikbaar per bus. Voor de Urban Sports Games kun je uitstappen bij één van de volgende haltes; Stadhuisplein of Flevoziekenhuis.

Plan meteen je reis via 9292ov.nl

MET DE FIETS..

In Almere Centrum zijn drie bewaakte fietsenstallingen, die aan de Hospitaaldreef, de Schrijverstraat en de Stadhuispromenade, zo staat je fiets tijdens het winkelen veilig, droog en gratis geparkeerd. Heb jij een E-bike? Dan kun je deze ook opladen in de bewaakte fietsenstallingen. Daarnaast zijn er nog 3 onbewaakte stallingen (Taxiplein, Brouwerstraat en Esplanade) waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag gratis kunt in- en uitrijden.