Where To Stay

Overnachten

In het centrum vind je een aantal hotels waardoor je zo vanuit je bed het centrum in kunt stappen. Van een luxe vier-sterren hotel tot aan een hotel met een huiselijk gevoel. Het Leonardo Hotel ligt aan de locatie van de  Urban Sports Games. Met de code 3105OUT krijg je korting op de kamerprijs bij Leonardo Almere. Kijk voor alle overnachtingsmogelijkheden in Almere op www.visitalmere.nl.

Hotel

LEONARDO HOTEL ALMERE CITY CENTER

Modern, futuristisch en centraal. Dat is Leonardo Hotel Almere City Center in Almere Centrum. Het hotel ligt naast de Esplanade en Kunstlinie, en om de hoek van alle winkels.  Met een wandeling van 10 minuten sta je op het station van Almere. Alle uitgaansmogelijkheden zijn op loopafstand. Je slaapt bovendien in één van de architectonisch hoogstandjes van Almere Centrum.

Boek je kamer rechtstreeks op de website van Leonardo Hotels en ontvang korting met de Urban Sports Games promocode 3105OUT. De kamer is tot 24 uur van te voren kosteloos te annuleren.

Leonardo Hotel Almere City Center
Koetsierbaan 2
1315 SE ALMERE

Camping

Natuurcamping De Kemphaan

Midden in het natuur van Flevoland, aan de rand van Stadslandgoed de Kemphaan, ligt Natuurcamping de Kemphaan in Almere. Deze camping is geschikt voor jonge gezinnen, oudere echtparen, jonge stellen en groepen die gezamenlijk een leuke periode willen doorbrengen in één van de bijzondere accommodaties.

Geniet van een prachtig stukje natuur, maak heerlijke wandelingen of fietstochten over het landgoed en door de aangrenzende bossen. Op slechts 10 minuten afstand vind je het centrum van Almere.

Natuurcamping de Kemphaan
Kemphaanpad 5
1358 AC ALMERE