Workshops

STREETART WORKSHOP MET SPRAYING LAMPONE

Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni kun je onder leiding van streetartist @sprayinglampone de basisprincipes van streetart (graffiti) leren. Ontwerp je eigen tag of zet een piece op de pop up streetart wall. Leer alles over spuittechnieken en kleurgebruik.

De workshop is op vrije inloop. Aanmelding vooraf is niet nodig. 

AFRO DANCE WORKSHOP MET PETIT AFRO

Petit Afro is een van de pioniers van Afrikaanse dans in Nederland. Hij is een Youtube sensatie en heeft het grootste Afro Dance YouTube kanaal ter wereld. Hij won de tv show Everybody Dance Now met de crew ‘Afrovibes’ en heeft daarna nog meerdere dans awards en Youtube awards gewonnen.

Tijdens de workshop van Petit leer je het verhaal over verschillende Afrikaanse dansstijlen en maak je plezier en grooves. Wees niet bang als je nog niets weet, want Petit zal alles rustig uitleggen. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de workshop. 

De workshop duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats op de Esplanade op zaterdag 1 juni om 12:00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.

HIP HOP WORKSHOP MET YUVAT WESTENDORP

Op zondag 2 juni komt niemand minder dan Juvat Westendorp een Hip Hop workshop geven tijden de Urban Sports Games. 

Juvat Westendorp is van huis uit breakdancer. Nederland maakte kennis met Juvat tijdens zijn deelname aan het dansprogramma So You Think You Can Dance. Daarna werd hij al snel een van Nederlands meest besproken performers uit de urban dansscene. Naast het dansen heeft hij zich ook ontwikkelt tot ervaren acteur, presentator en choreograaf.

De workshop duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats op de Esplanade op zaterdag 2 juni om 12:00 uur. Aanmelden vooraf is niet nodig.