World Chase Tag parcours op #USG2024

16 januari 2024

Het opwindende Urban Sports Games evenement, zal dit jaar het World Chase Tag parcours verwelkomen. Tijdens de Urban Sports Games 2024 in Almere Centrum zullen deelnemers en toeschouwers getuige zijn van adembenemende actie op het Chase Tag parcours, dat wereldwijd bekend staat als om zijn uitdagende hindernissen en intense competities.

Chase Tag combineert elementen van parkour, freerunning en strategisch denken. Deelnemers navigeren door een parcours met obstakels en proberen elkaar te ‘taggen’ terwijl ze zich een weg banen door complexe uitdagingen. Het vereist niet alleen fysieke behendigheid, maar ook slimme technieken om tegenstanders te slim af te zijn.

Tijdens de Urban Sports Games zullen niet alleen nationale Chase Tag wedstrijden plaatsvinden, maar zullen er ook boeiende workshops en indrukwekkende demonstraties worden gegeven. Deelnemers en toeschouwers kunnen zich verheugen op een veelzijdig evenement dat de wereldwijd snel groeiende sport Chase Tag nu ook in het programma heeft.

Meer informatie over de Chase Tag wedstrijden zal binnenkort op de website worden bekend gemaakt.