Freerun / Chase Tag

Airfloor: Altijd al een salto, backflip of barani willen leren? De jumpmasters van Jumping Jack staan 1 en 2 juni van 12:00 – 18:00 uur klaar op de airfloor om je de tofste tricks te leren. De airfloor is een mega luchtkussen dat ervoor zorgt dat je veilig je oefening kunt uitproberen. Wil je liever niet de lucht in gaan? De masters kunnen je natuurlijk ook een koprol of radslag leren. Alles is mogelijk en deelname is gratis.

Freerun/Chasetag: Dit jaar kunnen de Freerunners ook terecht op een echt World Chase Tag parcours. Op dit competitieve parcours kun je jouw freerun techniek, snelheid en souplesse echt uit testen. We spelen wedstrijden chase tag en speedrun.  

Op zaterdag 1 juni wordt het Chase Tag parcours gebruikt voor het Freerunnen. Alle Freerun onderdelen worden begeleid door professionals van Zero Freerunning.

12:00 – 13:00 uur vrije inloop freerun parcours

13:00 – 14:00 uur workshop freerun (geen inschrijving nodig, aanmelden bij het Chase tag parcours)

14:00 – 14:30 uur vrije inloop freerun parcours

14:30 – 15:30 uur workshop freerun (geen inschrijving nodig, aanmelden bij het Chase tag parcours)

16:00 – 17:00 uur wedstrijd Speedrun (geen inschrijving nodig, aanmelden bij het Chase tag parcours)

Op zondag 2 juni wordt het Chase Tag parcours gebruikt voor Chasetag. Tijdens de workshops Chase tag leer je alle ins-and outs en basis begrippen van Chase tag van Nederlands kampioen Chase Tag Dave Hogenboom. Je maakt kennis met de baan, de verschillende speelstijlen en uiteraard speel je een aantal potjes tegen de andere deelnemers. Om mee te doen heb je niks nodig, behalve fijne (sport) kleding en sneakers.

Tijdens de wedstrijd Chase Tag zullen verschillende teams het tegen elkaar opnemen tijdens de Team Chase Off. In teams van 6 zullen spelers het 1 tegen 1 tegen elkaar opnemen op de baan. De winnaar van het potje van 20 seconden blijft in de baan staan. Lukt het jou om weg te blijven van de tikker? Dan verdien jij een punt voor je team. Het team dat na 16 potjes de meeste punten heeft wint. Ben je alleen? No Worries! Je kunt je ook individueel aanmelden, dan wordt je door de organisatie in een team geplaatst. Deelname is vanaf 10 jaar en ouder.

Alle Chase tag  onderdelen worden begeleid door professionals van Chase Tag Academy.

12:00 – 13:00 uur vrije inloop Chase Tag parcours

13:00 – 14:00 uur workshop Chase Tag (geen inschrijving vooraf nodig, aanmelden bij het Chase tag parcours)

14:00 – 14:30 uur vrije inloop Chase Tag parcours

14:30 – 15:30 uur workshop Chase Tag (geen inschrijving vooraf nodig, aanmelden bij het Chase tag parcours)

16:00 – 17:00 uur wedstrijd Team Chase Off (geen inschrijving vooraf nodig, aanmelden bij het Chase tag parcours)